Recept koji je razbesneo farmaceutsku industriju

Kombinujući med i cimet na pravi način, dobijamo snažan lek, koji nije baš tako poznat u savremenom svetu, ali čini čuda za razne bolesti.

Ova kombinacija sprečava srčani udar, snižava holesterol, pomaže u lakšem disanju pri fizičkom naporu i jača srce. Jedina hrana na svetu koja nema rok trajanja , ali može da se kristalizuje ako ostane duže na hladnom mestu je med . Mnoge od poznatih farmaceutskih kompanija ne vole činjenicu da med u kombinaciji sa cimetom leči razne bolesti i ima veliki uticaj na ljudsko telo.

  • Upala bešike

Ako želite da se oslobodite ove neprijatne bolesti , možete to učiniti sa 2 kašičice cimeta i jednom kašikom meda pomešanim u čaši mlake vode . Ova kombinacija uspešno uništava bakterije u bešici.

  • Bolesti srca

Napravite kremastu mešavinu od pola kašičice cimeta i jedne kašičice meda.Konzumirajte ovu mešavinu svakog jutra . Ova kombinacija sprečava srčani udar , smanjuje holesterol i jača srce.

  • Prehlada

Oslobodite se prehlade sa malo cimeta i jednom kašikom toplog meda . Konzumiraju ovu kombinaciju tri dana , i ne samo da će vas osloboditi od ove dosadnom bolesti , nego će vam i pročistiti sinuse.

  • Artritis

Ako patite od ove bolesti treba da konzumirate napitak od dve kašičice meda sa jednom kašičicom cimeta u šolji tople vode, svaki dan . Piće treba da se konzumira ujutru i uveče.

  • Holesterol

Za ovaj napitak biće potrebno tri kašičice cimeta i dve kašike meda dobro izmešati u pola litre vode. Ovaj napitak  je vrlo koristan za one koji pate od visokog holesterola.

Izvor: healthyfoodteam.com

Oznake: , ,
Categories: Saveti

Nema komentara - ostavite prvi!

Komentariši

Napomena Svi komentari uvredljive sadržine će biti odmah izbrisani.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *